Funderar på att skaffa elbil

Elbilar är ju som bekant bra för miljön, och nu funderar jag starkt på att också skaffa en. Tänk så mycket man tjänar på det i längden – ur ett miljöperspektiv det vill säga. Tyvärr kostar ju elbilar en hel del, men jag funderar på att dels sälja min nuvarande bil och dels ta ett litet lån för att ha råd med det. Om jag lyckas sälja den nuvarande bilen för så mycket som jag tror att den är värd kan det till och med räcka med ett snabblån eller ett mindre blancolån för att ha råd med elbilen. Jag har till exempel spanat in Kredit365.se, där man kan ansöka om mindre lån utan säkerhet. Räntan är visserligen ganska hög, men vad gör man inte för att vara snäll mot miljön? Spana därför in en elbil redan idag du också vetja!

Satsa på en elbil

(Visited 1 times, 1 visits today)