Lokalproducerat kött från små lantbruk

Det finns en sak som jag tycker är viktigare än något annat och som har en viss tendens att försvinna i klimatdiskussionen, att köpa lokalproducerat kött. Personligen tycker jag att köttdebatten har blivit väldigt snedvriden och mer eller mindre helt kommit att handla om att vi måste sluta att äta kött helt. Ja, vi behöver äta mindre kött men vi behöver inte bli vegetarianer/veganer. Vi behöver äta mindre men framför allt tänka på varifrån köttet kommer. Det finns många svenska lantbrukare som föder upp nötkreatur, grisar och kycklingar som har fått växa upp och leva under former som industriuppfödda djur aldrig kommer i närheten av. Börja inte knorra om att köttet är dyrt, fundera istället på, och läs på om, hur djurhållningen ser ut utomlands. Hur mycket antibiotika behandlas djuren med i förebyggande syfte och vad gör det med din kropp när du äter köttet. Har du inte råd med lokalproducerat kött när tillfället dyker upp kan lån, läs om det här
vara en lösning.
Svart och vit ko
Hamburgare med grönsaker

(Visited 1 times, 1 visits today)