Svanenmärkta möbler för miljön

Svanenmärkta möbler för miljöns skull

Idag tänkte jag ta upp mina tankar om svanenmärkta möbler. Vi konsumerar en hel del och konsumtionen verkar öka, trots att många idag är medvetna om vad den leder till. På frågan varför du ska välja svanenmärkta möbler är svaret enkelt, för att de uppfyller de miljökrav som ställs av EU och i tillverkningsprocessen har man reglerat vilka kemikalier som får användas vid framställningen av möblerna. Svanenmärkta möbler är de som minst belastar miljön i framställningen, om du inte väljer att tillverka dina egna. Det vore en dröm att kunna anställa någon som tillverkar snygga möbler av svenskt trä men till överkomligt pris. Jag behöver låna pengar för att komma igång med alla mina tankar och idéer som jag har. Har varit inne på ferratum.se och tycker att de verkar vara seriösa, någon som har testat? Innan mina planer sätts i verket kan jag tipsa om Norrgavel och Carpe Diem beds som båda tillverkar möbler med miljötänk. Norrgavel har ett kretsloppstänk och visar verkligen framfötterna när det gäller att förena design och medvetenhet i snygga och hållbara produkter.

(Visited 46 times, 1 visits today)